EN PRIVATFLYTNING ER ALTID OMGIVET AF EN SMULE SPÆNDING!

Nye omgivelser for hele familien, – eller dig alene. Mange kunder er spændte på at flytte ind i deres nye hjem, og alle er normalt altid spændte på, “om flyttelæsset nu også når uskadt frem” til den nye adresse, et eller andet sted i Danmark.

HOS CITY FLYTTETRANSPORT I AARHUS kan vi spare dig for alle de unødvendige bekymringer.

I vores flyttefirma har vi dygtige og erfarne medarbejdere, der behandler dine ejendele og dit indbo med professionel respekt og sørger for, at dit indbo er i de bedste hænder imens det er på vej til din nye adresse.
Hos City Flyttetransport får du altid et skræddersyet tilbud på din privatflytning, hvilket betyder at du, som kunde, altid får en fair fast pris med relevante forsikringer, der passer til dine behov og din aktuelle flytning!
Dermed slipper du for ubehagelige ekstra omkostninger ifm. flytning af dit indbo og møbler.

Vi tilbyder flytning med lift

Se vores flyttelift i aktion her!

IKKE TO PRIVATFLYTNINGER ER ENS!

Og derfor sørger vi altid for at afklare de specifikke behov og ønsker hos vores kunder, således at alt er afklaret og planlagt, inden vi påtager os en aktuel flytning af privat indbo, med eller uden opbevaring.

PROFESSIONEL NED- & UDPAKNING, VORES TOTALLØSNING!
Privatflytning - Pakning af inventar
Emballering af møbler for flytning/opbevaring

Har du og familien ikke selv den fornødne tid til, eller mulighed for, at pakke jeres indbo selv, tilbyder vi vores Totalløsning!

Med vores Totalløsning sørger vores kompetente medarbejdere for omhyggelig nedpakning af alt indbo og inventar, så det er optimalt sikret gennem hele flytningen. Vi tilbyder også udpakning og montering på den nye adresse, som en del af vores Totalløsning hvis dette ønskes.

FLYTTE-FORSIKRING

DMF logoDit indbo er godt forsikret, hvis uheldet skulle indtræde. Via vores medlemskab af Dansk Møbeltransport Forening (DMF) har vi naturligvis også vores flytte-forsikringer i orden. Dette betyder at vi som standard, har en forsikring på helt op til 50.000,- kr. pr. kolli. (Ansvarsbegrænsning). Er der behov for ekstra forsikringer ifm. en flytning, tilbyder vi også denne ekstra ydelse.

Ring på 8628 8055 og få et uforpligtende tilbud på en tryg og professionel flytning, eller send os en mail, så kontakter vi dig.