OPBEVARING i MODERNE LAGERFACILITETER

Mange firmaer og private får i forbindelse med en flytning brug for ekstra plads til opbevaring af indbo i en kortere eller længere periode. Derfor tilbyder vi sikker opbevaring i vores opvarmede og højloftede lagerhal til både erhvervs- og privatkunder.

City FlytteTransport A/S, Viby J.

OPBEVARING af dine ejendele, dit indbo eller en virksomheds inventar er en tillidssag. Det kræver professionelle fagfolk at opbevare og have ansvaret for andres ejendele.

Container opbevaring
Transport og sikker opbevaring af indbo for firmaer og private.

HOS CITY FLYTTETRANSPORT har vi vores egen opvarmede lagerhal, hvor alt bliver forsvarligt opbevaret i lukkede og tætte containere. Vi sørger for, at der altid er den rette temperatur i lagerlokalerne, så dine ejendele, indbo eller inventar bliver forsvarligt opbevaret under de bedste forhold.

Med vores lagerfaciliteter i Aarhus har vi de bedste forudsætninger for at opbevare dine ejendele og inventar trygt og sikkert. Som kunde har du altid mulighed for at få adgang til dine ejendele i løbet af opbevaringsperioden. Ring blot et par dage i forvejen, så vi kan nå at finde din container frem til du kommer.

TRANSPORT & LAGER
Har du brug for opbevaring i en kortere eller længere periode, henter vi gerne dine ejendele eller dit firmas inventar og sørger for, at disse emner bliver opbevaret under optimale og trygge forhold.

RING ELLER SEND OS EN MAIL OG FÅ ET UFORPLIGTENDE OPBEVARINGSTILBUD.