CITY FLYTTETRANSPORT A/S er et moderne og fleksibelt flyttefirma med base i Aarhus.

City Flyttetransport FlyttemændFlyttefirmaet blev stiftet af Steen Rasmussen i 1996 og vi har siden udført mange forskellige typer flytteopgaver for virksomheder og private kunder i hele regionen. Vores speciale er kontor- og erhvervsflytninger for virksomheder i alle størrelser, samt herunder tunge og udstyrs-krævende opgaver, – hvilket betyder at erhvervsflytninger i dag udgør omkring 80% af vores samlet opgaver.

CITY FLYTTETRANSPORT A/S er sikkerhedsgodkendt til at udfører flytteopgaver for flere danske banker og sparekasser.

Vores erfaring fra de daglige udfordringer, kommer naturligvis også vores private kunder tilgode, når vi udfører betryggende flytning af privat indbo, hvadenten det drejer sig om en komplet bolig eller en sikker transport af et klaver eller et flygel.
Vi tilbyder desuden tryg opbevaring af indbo og inventar i vores opvarmede og højloftede lagerhal til både erhvervs- og privatkunder.

VORES TEAM ER VORES STYRKE!

En professionel flytteforretning er, ligesom det er gældende indenfor de fleste andre servicefag, ikke bedre end det personale og den ledelse der samlet driver firmaet i hverdagen. Udstyret gør det ikke alene. Det handler om at få sammensat det rette team af engagerede og ansvarlige medarbejdere, der med de rigtige værktøjer kan leverer de ydelser og den kvalitet som firmaet ønsker at tilbyde sine kunder.
Hos City Flyttetransport har vi altid haft fokus på, at vores medarbejdere er bekendt med firmaets krav til kvalitet og at de er “klædt på” til at kunne leverer god kundeservice! Det betyder at vi idag stadigt kan sige: Vores kompetente og erfarne personale er vores styrke.

VORES VISION

Dansk Møbeltransport ForeningI et samarbejde er det vigtigt for os, at vores kunder oplever en høj grad af tryghed, punktlighed og ikke mindst kvalitet.
Kvalitet og punktlighed sørger vores kompetente medarbejderne for, og trygheden får du gennem vores mere end tyve års erfaring i flyttebranchen, samt vores medlemskab af brancheforeningen Dansk Møbeltransport Forening.

FLYT MED OMTANKE FOR MILJØET

Miljøvenlig flytningSom flyttefirma kører vi hver dag adskillige kilometer. Vi er klar over, at hver tur belaster miljøet, og derfor har vi valgt at tage et aktivt ansvar.
Samtlige vores biler har fået installeret partikelfiltre, så de forurener luften mindst muligt. På den måde hjælper vi både miljøet og de kunder, der ønsker at flytte med omtanke.

ALT DETTE TILSAMMEN GØR, at vi i dag har mange tilfredse kunder – både erhvervsmæssigt som private – der gang på gang vender tilbage når de har en flytteopgave.

MERE INFORMATION
Har du behov for mere information om firmaet CITY FLYTTETRANSPORT A/S, eller ønsker du et tilbud på en flytning eller en møbeltransport, så RING 8628 8055, eller benyt gerne denne formular til at kontakte os.

Vi tilstræber at besvarer alle online henvendelser så hurtigt som muligt indenfor 24 timer.