EN SUCCESFULD ERHVERVSFLYTNING KRÆVER GOD FORBEREDELSE OG EN PROFESSIONEL PLANLÆGNING.

Med en kombination af moderne materiel, engageret medarbejdere, fleksibilitet og ikke mindst vores årelange erfaring, sikrer vi vores erhvervskunder den optimale service i hele flytteprocessen – før, under og efter flytningen, uanset om det drejer sig om et kontordomicil eller en produktionsvirksomhed.
Når vi flytter for vores erhvervskunder, er effektivitet og professionalisme i højsædet.
CITY FLYTTETRANSPORT A/S er, som flyttefirma, sikkerhedsgodkendt til at udfører flytteopgaver for flere danske banker og sparekasser.

IKKE TO FIRMAFLYTNINGER ER ENS!

Vi ved at “tid er penge” for alle virksomheder og derfor sørger vi altid for grundigt at afdække vores kunders specifikke behov og herudfra udarbejde en realistisk tidsplan, – således at en flytning kan gennemføres så effektivt som muligt indenfor de aftalte rammer.
Det er vores kunders garanti for, at deres medarbejdere hurtigst muligt kan genoptage arbejdet i virksomhedens nye lokaler.

CITY FLYTTETRANSPORT tilbyder alt fra transport af virksomhedens inventar, til en samlet Totalløsning hvor vi også tilbyder at udfører nedpakning og demontering af komplette kontorer og lokaler, samt herefter udpakning og gen-montering af fx. hæve sænke borde, reoler, skabe og alt andet inventar, uanset virksomhedens størrelse.

Vi har faguddannet snedkere i vores team der professionelt udfører montering af møbler og inventar.

UNDER SELVE FLYTTE-PROCESSEN

passer vores kompetente team af medarbejdere godt på jeres inventar og møbler etc. Kræver flytningen at der er behov for opbevaring i en periode, tilbyder vi sikker og tryg opbevaring af virksomhedens inventar i vores moderne opvarmede lagerhotel.

Vi tilstræber at sørge for at det altid er de samme medarbejdere der, under hele processen, betjener vores kunder ved en erhvervsflytning. På den måde kan vi tilbyde den bedst mulige service og et effektivit forløb, med mindst muligt besvær for virksomhedens medarbejdere.

City Flyttetransport, Firmaflytning

FLYTTE-FORSIKRING

DMF logoVia vores medlemskab af Dansk Møbeltransport Forening (DMF) har vi naturligvis også vores flytte-forsikringer i orden. Dette betyder at vi som standard, har en forsikring på helt op til 50.000,- kr. pr. kolli. (Ansvarsbegrænsning). Er der behov for ekstra forsikringer ifm. en flytning, tilbyder vi også denne ydelse.

Hos CITY FLYTTETRANSPORT A/S er vi specialister i erhvervsflytninger! Vi har igennem årene opbygget en solid erfaring.

KONTAKT OS FOR ET FLYTTEMØDE!

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, hvis din virksomhed har brug for en professionel planlagt og effektiv flytning.
Ring på 8628 8055, eller udfyld venligst formularen med dine kontaktdata og vi kontakter dig!