VI HAR FOKUS PÅ VORES CO2-KLIMAAFTRYK!

Som transport- og flytteforretning er vi bevidste om at vi dagligt sætter et forholdmæssigt stort CO2-klimaaftryk, alene grundet vores kørsel med store lastbiler og den logistik der skal til, for at vi kan løse vores opgaver for vores kunder, hele døgnet rundt.
Bæredygtighed, CO2 aftryk
Bæredygtige tiltag i hverdagen
Vi arbejder løbende med at optimerer vores daglige processer indenfor flytning, opbevaring og transport, både internt i virksomheden, såvel i materiel og de logistikløsninger vi tilbyder vores kunder. Vi udfører:

  • Affaldssortering, både eksternt som internt i firmaet.
  • Sparer strøm med LED belysning og lys-automatik.
  • Digital Ordrebehandling, mindre papirforbrug.
  • Genbruger fx. de flyttekasser og emballager vi kan.

– altsammen små tiltag som i det lange løb er med til øge bæredygtigheden og reducere CO2-aftrykket i vores virksomhed.

Lastbiler med Euro 6-motorer

MAN 18T Flyttebil Euro6I gennem de seneste år har vi løbende udskiftet vores vognpark af flyttebiler og lastvogne med nye modeller der har motorer der lever op til nyeste Euro-6 norm. Euronormen angiver bilens miljøegenskaber, og hvor meget den må udlede af skadelige stoffer, som partikler og NOx’er målt i gram pr. kilometer.

Vores største lastbiler er af veksellad-typen, hvilket giver øget fleksibilitet da de kan kører med flere forskellige typer container- og ladstørrelser. Det betyder mere effektivitet og mindre tomkørsel i hverdagen.

Nyt 30.000kW solcelleanlæg leverer nu vores egen strøm

Nyt solcelleanlæg hos City flyttetransport i AarhusMed vores nye solcelleanlæg på taget af vores lagerhotel i Viby J. kan vi producerer op til 30.000kW grøn strøm, hvilket dækker en stor andel af vores daglige forbrug i lagerhotelet, såvel som i administrationen ved normal drift.
Efterhånden som vi får fornyet vores vognpark med nye eldrevne køretøjer, bliver solcelleanlægget løbende udbygget til det øget elforbrug som kræves.

Nye 100% elektriske servicevogne og egne solceller

E-biler, Cityflyttetransport.Med vores nye 100% elektriske ID.Buzz servicevogne fra VW reducere vi vores CO2 udledning til nærmest nul pr. bil, idet vi kører på egen strøm , produceret af vores nye solcelleanlæg på taget af vores lagerbygning i Viby j.