Hos City Flyttetransport A/S ønsker vi at vores kunder altid kan have tillid til os. Her kan du læse om hvordan vi behandler og beskytter de personoplysninger, som vi modtager fra dig eller din organisation, ved brug af vores tjenester og services på www.cityflyttetransport.dk. Vi følger anvisningerne fra EU GDPR Persondataforordningen.

Webstedets ejeroplysninger:
City Flyttetransport A/S
Viaduktvej 5 A
8260 Viby J.

Telefon: 8628 8055

PRIVATLIVSPOLITIK

Generel information (Anonym!)
Når du besøger vores websted, registreres information af generel karakter automatisk. Disse oplysninger (serverlogfiler) indeholder f.eks. typen af webbrowser, operativsystem, domænenavnet på din internetudbyder og lignende. Disse oplysninger er anonyme og indeholder ingen information om din person. Anonym information af denne art anvender vi til statistik og til at optimere webstedets teknologi.

Hvilke oplysninger indsamles ved brug af webstedets kontaktformularer?
De personoplysninger, som vi indsamler, omfatter udelukkende almindelige personoplysninger, herunder identitetsoplysninger så som dit navn, din e-mailadresse, din adresse/firmaadresse og telefonoplysninger, som du selv indtaster via webstedets kontaktformularer. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved online bestilling eller registrering. De indsamlede personoplysninger bruges udelukkende til at gennemføre den bestilling eller service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter i Danmark, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug, eller sålænge lovgivningen kræver det.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Cookiepolitik

Ifølge gældende lovgivning (GDPR), vedtaget af EU, betyder det at vi skal oplyse om brugen af cookies på vores webside.

Sociale Medier og tredjeparts software/apps.
På vores websted er der indlejret dele-knapper og indhold fra sociale medier som f.eks. facebook, twitter og LinkedIn, Disse knapper udveksler ingen data før du selv benytter dem. Herudover anvender vi skrifttyper fra Google Webfonts biblioteket. Disse websteder og tjenester kan efterlade såkaldte tredjeparts cookies og “cross-reference” data på servere udenfor EU, som vi ikke kontrollerer. Følg nedenstående links for at læse, hvordan disse tjenester bruger cookies og data:

Erhvert link til tredjemands-server er uden ansvar for os, ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne der linkes til. Du kan slette cookies fra din computer, du finder en guide på det officielle website for den browser du bruger.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til firmaets Web-ansvarlige:

Maria Rasmussen
Email: info@cityflyttetransport.dk

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Din klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. ved at tage kontakt til Datatilsynet.

(Sidst opdateret: 02.09.2018)